Tuesday, 23 February 2010

Millenium Alliance


Милениум Алианс е високоефективна козметична линия против стареене от премиум-клас. Невероятният подмладяващ ефект на тази козметика се постига благодарение на уникалните формули на компания Vision, съдържащи скъпи натурални компоненти, получени с помощта на съвременните биотехнологии. 100% натурални активни ингредиенти в състава на формулите; процентното съдържание на активни съставки, влизащи във формулите, възлиза на 15-20%, което е характерно само за професионалната козметика. Цялата козметична линия е тествана и е преминала клинични изследвания.

Ежедневна употреба на продуктите:

Сутрин
Препоръчва се да се нанася в следната последователност: отначало овлажняващо почистващо мляко, после с помоща на салфетка или памучен тампон попийте остатъците. След това малко количество от околоочния гел. Накрая нанесете дневен крем на кожата на лицето и шията. След 1-2 минути можете да започнете гримирането. За мъжете: препоръчва се използване на почистващото мляко след бръснене.

Вечер
Препоръчва се да се нанася в следата последователност: отначало овлажняващо почистващо мляко, после с помощта на салфетка или памучен тампон акуратно премахнете грима и остатъците на средството. След това малко количество от околоочния гел, а на цялата повърхност на кожата на лицето да се нанесе TimeLine Triogel. В заключение на кожата на лицето и шията да се нанесе нощния крем.

Допълнително почистване
Един път седмично на предварително почистена с помоща на почистващото мляко кожа да се нанесе крем-пилингът. Да се остави за 5 минути и да се измие с топла вода. След това повторете обичайната процедура, съответстваща на «Сутрин» или «Вечер».

No comments: