Monday, 15 March 2010

Компания Вижън


Компания Vision International PeopleGroup произвежда и разпространява единствено продукти за подобряване и поддържане на здравето и външния вид.

Основната група продукти са биологично-активни добавки (БАД), които се произвеждат във френския концерн Arkopharma. Той има заводи в Западна Европа (в т. ч. Nutripharma в Ирландия), САЩ и Австралия и работи само с натурални суровини без преработка. За 2003г. Arkopharma е фитоконцерн номер 1 в света. Той работи в съответствие с GMP-стандарта (добра производствена практика) за лекарства, което е над изискванията при обичайното производство на добавки. Тези продукти са единствените добавки, преминали клинични изпитания и са включени в лекарствените справочници на Франция и Русия.

От 2007г. това са първите и единствени БАД, които се разпространяват под егидата на Световната здравна организация (СЗО). Високите изисквания на GMP-стандарта са достижими само от 5% от фармацевтичните заводи в света, тъй като се отнасят за всичко: почва, суровини, оборудване, квалификация на персонала и много други. Правят се многобройни контроли от плантациите за суровини до капсулирането на продуктите като още на входа на фабриката се отсяват до 70% от доставените суровини. Това заедно с уникалната технология (за този вид продукция се използва единствено от Arkopharma) дава възможност за дълговременно (3 години) запазване на високо качество, висока ефективност, 100% водоразтворимост и абсолютна усвояемост от организма без странични ефекти и без опасност от предозиране на тези продукти.

Първото впечатление от продуктите на Вижън бихте могли да добиете още през 1996 г., когато най-добрите европейски лаборатории създадоха първите уникални продукти за красота и здраве от тази марка.

Днес, Vision са естествени хранителни добавки, натурална козметика, билкови чайове и аксесоари. В тях - енергията на дивата природа е съхранена за вас с помощта на най-новите постижения на биотехнологията.

През последните тринадесет години, положителното впечатление от използването на продуктите на Vision прерастна в една безупречна репутация на търговската марка Vision в десетки страни в Европа и Азия. Компанията е постигнала успех благодарение на постоянното движение напред, на новите идеи и изобретения. Запознанството с Vision ще се превърне за Вас в малко приключение. Всяка покупка ще бъде най-добрият аргумент за следваща. Избирайки Vision, можете да бъдете сигурни, че получавате срещу парите си възможно най-доброто.

No comments: