Tuesday, 18 May 2010

Direct Hit - Мъжки комплекс


Direct Hit - Мъжки комплекс

Неблагоприятните екологични условия, преследващият ни стрес, вредните навици, хиподинамичните условия на работния ден – всичко това, а и много други неща застрашават сериозно нашето здраве.

Компания “VISION” намери идеален, безопасен и надежден начин за разрешаване на тези проблеми, както и за предпазване на човека от вредното въздействие на околната среда. Това е новата линия от биологичноактивни добавки “Direct Нit”. Тя включва четири комплекса – “четири целенасочени удара” по проблемите на здравето: Антистресов комплекс, Комплекс за мъже, Възстановителен комплекс и Комплекс за жени. Всеки от тях се състои от четири продукта, които взаимно се допълват и допринасят за постигането на най-добър ефект.

Комплексът за мъже е специално разработен за разрешаване на основните проблеми на мъжкия организъм. Той спомага за възстановяване на физическите сили, повишава потентността и имунитета.

АРТУМ
Artum

Биологично активна хранителна добавка

Компонентите, влизащи в състава на БАД към храната Artum, запълват дефицита на витамини, микроелементи и други биологично активни вещества в хранителния режим, способстват за нормализиране на функционалната активност на простатната жлеза и понижаване на риска от развитие на аденом на простатата.

Състав


ЛАМИН ВИЖЪН
Lamin Vision

Биологично активна хранителна добавка
Компонентите, влизащи в състава на БАД към храната Lamin Vision, запълват дефицита на витамини и други биологично активни вещества в хранителния режим, повишават умствената и физическа работоспособност, способстват за разширяване на резервните възможности на организма и неговата способност за най-пълна мобилизация.

Състав

Биологично активна хранителна добавка
Компонентите, влизащи в състава на БАД към храната Stalon, запълват дефицита на биологично активни вещества в хранителния режим, повишават общия тонус на организма, засилват потентността, сексуалната активност и обогатяват сексуалните усещания.

Състав


УРСУЛ
Ursul

Биологично активна хранителна добавка
Компонентите, влизащи в състава на БАД към храната Ursul, запълват дефицита на микроелементи и други биологично активни вещества в хранителния режим, подпомагат укрепването на имунната система на организма, осигуряват естествена защита срещу болестотворните бактерии и вируси, намаляват риска от развитие на възпалителни заболявания на пикочо-половата система.

СъставNo comments: